Fräsning

Fräsning

CNC Fräsning

Skärande bearbetning

KMA Verktyg AB är experter inom skärande bearbetning. Vi kan bearbeta både stora och små detaljer i våra fräsmaskiner. Vi finns i Sveriges närmaste stad – Enköping. Med en blandning av traditionella fräsmaskiner så som vår Fritz Verner horisontalfräs till moderna cnc-styrda fleroperationsfräsmaskiner har vi många olika alternativ att erbjuda.  KMA Verktyg AB har lång erfarenhet gällande prototyptillverkning och kan tillgodose dina behov gällande framtagning & konstruktion.

Vi hjälper dig att fräsa i bland annat dessa material: stål, rostfritt stål, aluminium, plast, plåt, koppar, mässing mfl. Genom åren har vi fräst mycket detaljer & maskindelar till paketeringsindustrin, tobaksindustrin & matvaruindustrin i såväl aluminium som stål. Med fräsning kan vi tillverka det mesta så som fixturer, verktyg, maskindelar, delar till forskning, formar, järnvägsutrustning mm. Du kan läsa mer om våra maskiner och även hitta en maskinförteckning under fliken ”maskinpark”.   

Trigfix

KMA Verktyg AB använder sig bland annat av Trigfix när vi ska rita upp och programmera våra fräsmaskiner. Trigfix hjälper oss att beräkna skärningspunkter och komplexa tangeringar för ett perfekt resultat.

Komplett tillverkning

Vi erbjuder en komplett produktion, från idé till slutprodukt. Fräsning, svarvning & trådgnistning. Det vi inte kan tillhandahålla med hjälp av vår maskinpark, kan vi lösa via våra goda kontakter, som vi genom åren samlat på oss.

Bearbetning

Med fräsning kan vi tillverka fixturer, maskindelar, formar, verktyg, fräsa in längdmått, bearbeta hål. Våra cnc maskiner innehar många olika verktygsplatser som kan användas samtidigt. Vi växlar mellan borrar, fräsar, ursvarvningsverktyg, korthålsborrar, mätinstrument, och mycket mer för en komplett produktion.

Alltid bra leveranstider på fräsning!