Tjänster

Våra tjänster

Stål – Aluminium – Plast & Plåt

– Från idé till slutprodukt

Vi löser det mesta!

KMA Verktyg AB har både maskinparken & kunskapen för att hjälpa er från idé till slutprodukt. Ingen kund är för liten för oss, vi försöker tillgodose så många vi kan. Med vår specialkompetens inom finmekanik, maskindelar och dess funktioner, så kan vi hjälpa er med produktioner och tillverkning inom de flesta områdena. Vår styrka är just vår stora maskinpark, där det mesta kan tillverkas med hjälp av våra kunskaper och maskiner.

Genom åren har vi bearbetat detaljer till stora företag såsom ABB, Bacho Verktyg, AQ Trafo, Stegia AB, SL mfl. Vi har tillverkat järnvägsutrustning, brunnar, saneringsvagnar, reservdelar till maskiner inom matvaru & tobaksindustrin. Med vår långa erfarenhet och kunskap så kan vi åta oss nästan vad som helst. 

Varmt välkomna in!

CNC Fräsning

Vi är experter på skärande bearbetning, vi levererar alltid förstklassiga arbeten och har lång erfarenhet av avancerade detaljer. Vi kan hjälpa dig med korta & långa serier. Vi har både CNC -Fräsmaskiner & manuella.

Svarvning

CNC – Svarvar, revolversvarvar & traditionella svarvar finns på KMA Verktyg. Vi kan erbjuda svarvning upp till en diameter på 1 m. Vi har över 40 års erfarenhet av svarvning & kan tillgodose de flesta behov.

Gnistning

Med trådgnistning får du en hög precision som lämpar sig mycket bra till bla. verktygstillverkning.  Med vår moderna Robofill 440cc kan vi erbjuda bra leveranstider och väl utförda arbeten. Vi har även sänkgnistar.

Verktygstillverkning

Klipp – och bockverktyg mm. Vi lagar eller skapar ett nytt verktyg till dig efter önskemål. Som kunder på verktygssidan har vi haft Gerdins, Bacho Verktyg mfl.

Maskindelar

Produktion av maskindelar till både nya och gamla maskiner, även reservdelar. Vi har kunder i såväl mat, tobak, tillverkningsbranschen & paketeringsbranschen. 

Prototyper

Har ni en ny idé som ni vill sätta verklighet på? Då har ni kommit rätt, vi hjälper er med produktionen – från idé till slutprodukt.

Slipning

Vi slipar b.l.a verktygsdelar mm. 

Bearbetning

Bearbetning & ombearbetning av detaljer.

Avancerade detaljer

Vi löser det mesta – hur avancerat det än kan tyckas vara. Slå en signal eller skicka ett mail, så hjälper vi dig!

Fixturer

Bearbetningsfixturer, svetsfixturer mm.

Blästring

Vi kan hjälpa dig med mindre blästringsdetaljer.

Håltagning

Vi hjälper dig med håltagning, borrning i material som rostfritt, aluminium, stål & plast. Vi har både manuella pelarborrmaskiner & CNC-borrmaskiner med korthålsborrar för att hålla ned tillverkningstiden.

Kapning

Vi innehar 2st stora KASTO sågar, Cirkelsågar, bandsågar mm.

Pressning & bockning

Vi har flera olika pressar med olika tryck, samt bockmaskiner.

Stansning

 

Svetsning 

Vi har svetsar, för större arbeten kan vi ombesörja detta under samma tak. Vi har goda kontakter på svetsning i rostfritt material.

Järnvägsutrustning

Specialarbeten till järnvägen. Brunnar, sanering mm.

Kilspår

Vi ordnar era kilspår!

Lettring

 

Mätning

 

Här är några av våra nöjda kunder!