Rundmatningsbord

Rundmatningsbord

Rundmatningsbord VF-600 Helt nya. Rundmatningsbord för fräs och borrmaskiner. Det som skiljer detta bord från andra rundmatningsbord, är att det är tunt och smidigt ur alla aspekter och håller en hög kvalitet rakt igenom.

Med ett rundmatningsbord förenklar du arbeten där det krävs att du riggar om detaljen för fräsning eller borrning i en annan vinkel.

KMA Verktyg AB

Med KMA Verktygs kompletta maskinpark klarar vi de flesta utmaningarna i material så som: Stål, Aluminium, Plast & plåt. Under åren har vi byggt upp en stor och varierande maskinpark där cnc – maskiner trängs med traditionella maskiner. -Den bästa blandningen för att uppnå den kompletta tillverkningen. KMA Verktygs ledord lyder: Vi löser det mesta! Och det gör vi.

Under åren har vi tillverkat alltifrån järnvägsbrunnar, saneringsvagnar, tillbehör & reservdelar till armaturer. Golfputtrar, fixturer, borrmaskinsskydd. Maskindelar till framstående företag i paketeringsbranschen, prototyper, takräcken, avancerade detaljer till motorindustrin. Detaljer till läkemedelsindustrin & forskning, maskindelar till tobaks och matvaruindustrin, delar till kärnkraftsindustrin och mycket mer därtill.

I maskinparken hittar ni cnc-maskiner i form av svarvar & fräsmaskiner. Pelarborrmaskiner, revolverstansar, traditionella stansmaskiner, revolversvarvar. Pressar, kap- & sågmaskiner för olika material, sänkgnistar, trådgnistar, planslip, rundslip. TIG-svetsar, aluminiumsvets, blästermaskin och mycket mer. I listan nedan hittar ni ett smakprov på vår maskinpark.

 Eftersom vi kan tillgodose många olika tjänster under samma tak, så kan vi även erbjuda kunden att spara  tid & pengar. Detta genom att tillhandahålla en komplett produktion- Från idé till slutprodukt.

Välkommen in till oss på Östra Järnvägsgatan 1 i Enköping, Sveriges närmaste stad! Telefon: 0171 – 442580 Mail: infomaverktyg.com