Järnvägsutrustning

Järnvägsutrustning

Brunnar – Konstruktioner – Tillbehör

Brunnar

Saneringsvagnar

Vagn för sopkärl

Specialutrustning

Vi löser det mesta!

Med KMA Verktygs kompletta maskinpark klarar vi de flesta utmaningarna i material så som: Stål, Aluminium, Plast & plåt. Under åren har vi byggt upp en stor och varierande maskinpark där cnc – maskiner trängs med traditionella maskiner. -Den bästa blandningen för att uppnå den kompletta tillverkningen. KMA Verktygs ledord lyder: Vi löser det mesta! Och det gör vi.

Under åren har vi tillverkat alltifrån järnvägsutrustning, så som brunnar, saneringsvagnar, tillbehör & reservdelar till armaturer. Maskindelar till framstående företag i paketeringsbranschen, prototyper, takräcken, avancerade detaljer till motorindustrin. Detaljer till läkemedelsindustrin & forskning, maskindelar till tobaks och matvaruindustrin, delar till kärnkraftsindustrin och mycket mer därtill.

I maskinparken hittar ni cnc-maskiner i form av svarvar & fräsmaskiner. Pelarborrmaskiner, revolverstansar, traditionella stansmaskiner, revolversvarvar. Pressar, kap- & sågmaskiner för olika material, sänkgnistar, trådgnistar, planslip, rundslip. TIG-svetsar, aluminiumsvets, blästermaskin och mycket mer. I listan nedan hittar ni ett smakprov på vår maskinpark.

 Eftersom vi kan tillgodose många olika tjänster under samma tak, så kan vi även erbjuda kunden att spara  tid & pengar. Detta genom att tillhandahålla en komplett produktion- Från idé till slutprodukt.

Välkommen in till oss på Östra Järnvägsgatan 1 i Enköping, Sveriges närmaste stad! Telefon: 0171 – 442580 Mail: infomaverktyg.com

Specialkonstruktioner till järnvägen

Vi har genom åren arbetat fram detaljer och färdiga projekt till b.l.a Broby Spår. Med vår stora maskinpark & långa erfarenhet kan vi erbjuda specialkonstruktioner från idé till slutprodukt. 

Vi har bland annat konstruerat saneringsvagnar för sanering av tåg, specialkonstruerade sopvagnar för sopkärl, strömskenor, detaljer till växlar.